Bilete Concert CYRILE AIMEE – À Fleur de Peau - 30 sep, ora 20:00 - Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana

Concert CYRILE AIMEE – À Fleur de Peau

Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana, București

luni, 30 septembrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Front Seat - Presale
General Acces - presale
Palace Experience

Cu acest bilet vă puteți bucura de o experiență unică, într-un palat eclectic, aflat la câteva minute de centrul orașului București. Astfel, pe lângă vizionarea concertului: ● Veți avea asigurate locuri în primele 8 rânduri, lângă scenă. Astfel, vă veți bucura de aproape, de muzica și inspirația artiștilor; ● Într-un salon privat, veți avea acces la un bufet suedez alcătuit din cele mai rafinate gustări, precum: cold cuts cheeses and meats, dried fruits, assortment of jams & bakery mix. Acest bufet se deschide la ora 18:00. ● Alături de aceste gustări vă oferim și un Open Bar cu cele mai alese vinuri din Crama Gramofon (White, Rose & Red), dar și băuturi non-alcoolice (apă plată/minerală). Gustările și vinurile pot fi servite în superba grădină a Palatului Bragadiru, ori în Saloanele private. Vizitarea Galeriei BulevART este o invitație din partea noastră, pentru o experiență completă în Palatul Bragadiru.

Front seat
General Acces
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Concertul “CYRILE AIMEE – À Fleur de Peau” face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions si va avea loc pe data de 30 Septembrie 2024, ora 20:00 la Palatul Bragadiru din București.
Cyrille Aimée a crescut într-un mediu multilingv, într-o casă plină de muzică, unde dansul era o activitate zilnică, pe ritmurile afro-caribiene ale mamei sale, originară din Republica Dominicană. Casa familiei se afla în Samois-sur-Seine, locul unde se desfășoară Festivalul Django Reinhardt, și adolescenta Cyrille obișnuia să iasă pe fereastra dormitorului noaptea pentru a se alătura muzicienilor, astfel născându-se pasiunea ei pentru jazz.
 
Odata cu mutarea în New York, talentul ei a câștigat rapid reputația de a deveni o interpretă redutabilă de Jaz. A cântat și a înregistrat alături de magistralul Roy Hargrove și a impresionat publicul exigent de la Harlem Apollo. Steven Sondheim a invitat-o să cante într-un tribut la City Centre din New York, acompaniată de Wynton Marsalis. Albumul său din 2019, „Move On”, conține versiuni ale cântecelor lui Sondheim, care au fost lăudate chiar de compozitor, iar versiunea ei a piesei „Marry Me a Little” a fost nominalizată la un premiu Grammy în 2019.
 
În plin succes în New York, noi orizonturi au început să o atragă. Într-o vizită în Costa Rica, s-a îndrăgostit de energia și diversitatea junglei și și-a construit o casă de la zero. Legându-se insa din nou de New York pentru a uni toate piesele, s-a asociat cu producătorul și multi-instrumentistul Jake Sherman, iar împreună au produs cel mai recent album al său, „À Fleur de Peau”, lansat în martie 2024 sub noua casă de discuri londoneză, Whirlwind Recordings.
 
Lansarea albumului „À Fleur de Peau” marchează un moment semnificativ în cariera lui Cyrille Aimée. Albumul evidențiază compozițiile și aranjamentele originale ale lui Cyrille, co-realizate cu Jake Sherman. Cunoscută pentru măiestria sa jazzistica și interpretările unice, acest album dezvăluie o nouă fațetă a artistei, explorând moștenirea sa dominicană și narațiunile personale. Geneza creativă a albumului, născută în pădurile din Costa Rica, simbolizează o renaștere în călătoria sa componistică. În colaborare cu Sherman, au infuzat interpretările live cu straturi de aranjamente, rezultând un sunet divers, dar sincer.
 
In seara de 30 Septembrie, pe scena de la Palatul Bragadiru, vor urca:
Cyrile Aimee – voce
Mathis Picard – pian
Max Gerl – bass
Anthony Fung – baterie.