Bilete Mara & Cauê cânta Elis & Tom feat. Alexandru Olteanu - 20 sep, ora 20:00 - Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana

Mara & Cauê cânta Elis & Tom feat. Alexandru Olteanu

Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana, București

vineri, 20 septembrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Presale Acces General
Presale Front Seat
Acces general
Front Seat
Wine Tasting Menu

Wine Tasting Menu include un bilet la concert în primele locuri și o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri cold cuts cheese & meat.

VIP for 2

VIP Experience for two permite accesul pentru 2 persoane, o sticlă de Prosecco, alături de platoul Pair It up Smooth, pentru un wine pairing desăvârșit.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Mara Halunga - voce și percuții
Cauê De Marinis - chitară
Alexandru Olteanu - pian

Înregistrat și lansat în anul 1974, albumul "Elis & Tom" ocupă un loc special printre capodoperele muzicii braziliene.

După succesele din București și Brașov, călătorind și către alte orașe, Mara Halunga și Cauê De Marinis vor aduce un omagiu acestor două personalități marcante la Teatrul Godot printr-un concertul special, alături de pianistul Sorin Zlat. Recitalul cuprinde interpretarea integrală a albumului "Elis & Tom" alături de alte opere muzicale, compuse de Antonio Carlos Jobim sau interpretate de Elis Regina. Așadar, după 50 de ani de la apariția acestui album, vă invităm să îl redescoperiți!

Această manifestare sinceră și autentică, unică în România, aduce din Brazilia, pe lângă binecunoscuta bossa-nova, și alte exprimări mai puțin familiare, rezultând o călătorie ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecând prin Rio de Janeiro, fiind într-o continuă căutare și extindere. Mara, povestitoare sensibilă în limba portugheză, își împarte viața, în ultimii 10 ani, între București și São Paulo, care a devenit a doua ei casă și locul în care a început să cânte și unde a descoperit și "pandeiro", instrument de percuție specific, pe care îl folosește des în concerte. Cauê este brazilian iar chitara lui cântă sufletul poeziei din São Paulo și Rio de Janeiro.

În cei șase ani de existență, duo-ul a participat la mai multe festivaluri din România, a susținut nenumărate concerte atât București și în principalele orașe din țară, cât și în São Paulo, Roma, Stockholm etc. De asemenea, duo-ul format din Mara Halunga și Cauê De Marinis a colaborat cu mai mulți muzicieni români sau brazilieni, invitându-i să cânte alături de ei muzică braziliană.

Alexandru Olteanu a studiat compozitie jazz, la Universitatea Națională de Muzică București, si este unul dintre pianistii/muzicienii (de jazz) reprezentativi, ai noii generatii .
Deși pasiunea pentru improvizație l-a condus către jazz, îi place să includă în limbajul său muzical și idei din muzica clasică, în special „din dramatismul armonic al curentului romantic sau armonizări colorate și descriptive specifice impresionismului”.
În 2012, a obținut „Premiul pentru cel mai bun pianist” la Festivalul Studenţesc de Jazz de la Târgu-Mureș și, în 2013, Marele premiu la Festivalul de Jazz de la Sibiu cu trio-ul Blue Train.
In ultimii ani a activat cel mai adesea alaturi de proiecte de jazz vocal instrumental, cultivand in concomitent pasiunea pentru acompaniament creativ specific genului, si cea pentru solo jazz piano.