Bilete METAVIVALDI | When Violin Meets Guitar | Natalia Pancec & Flores - 19 sep, ora 20:00 - Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana

METAVIVALDI | When Violin Meets Guitar | Natalia Pancec & Flores

Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana, București

joi, 19 septembrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
General Acces - Presale
Front Seat - Presale
Acces General
Front Seat
Palace Experience

*Sosire cu 1h mai devreme.
Cu acest bilet - Palace Experience) vă puteți bucura de o experiență unică, într-un palat eclectic, aflat la câteva minute de centrul orașului București.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Imaginați-vă o întâlnire epică între rafinamentul muzicii clasice și energia neîmblânzită a sound-ului METAL!
În acest concert extraordinar, universul lui Antonio Vivaldi se reinterpretează prin acorduri electrizante de chitară, într-o simfonie în care delicata vioară se împletește cu forța brută a metalului.

METAVIVALDI este mai mult decât un concert; este o călătorie sonoră ce transcende granițele timpului și genurilor muzicale. Capodoperele prind viață într-o nouă formă, plină de intensitate și emoție, într-un spectacol care te va captiva de la primele acorduri. Aceasta este muzica așa cum nu ai mai auzit-o până acum: clasic și contemporan, delicat și puternic, un contrast perfect care creează armonie.

Vino să descoperi ce se întâmplă când vioara întâlnește chitara și Vivaldi întâlnește metalul. Fie că ești un iubitor de muzică clasică sau un fan al rockului, acest concert promite să îți schimbe perspectiva și să îți ofere o experiență muzicală de neuitat!

Te așteptăm pe 19 septembrie, de la ora 20:00, pe scena Teatrului Godot de la Palatul Bragadiru.

Categorii de bilete:

Presale Acces General - 70 RON

Presale Front seat - 100 RON

Acces General - 90 RON

Front seat - 120 RON

Palace Experience - 250 RON (Sosire cu 1h mai devreme)

Cu acest bilet - Palace Experience) vă puteți bucura de o experiență unică, într-un palat eclectic, aflat la câteva minute de centrul orașului București.

Astfel, pe lângă vizionarea concertului:

  • Veți avea asigurate locuri în primele 8 rânduri, lângă scenă. Astfel, vă veți bucura de aproape, de muzica și inspirația artiștilor;
  • Într-un salon privat, veți avea acces la un bufet suedez alcătuit din cele mai rafinate gustări, precum: cold cuts cheeses and meats, dried fruits, assortment of jams & bakery mix. Acest bufet se deschide la ora 18:00.
  • Alături de aceste gustări vă oferim și un Open Bar cu cele mai alese vinuri din Crama Gramofon (White, Rose & Red), dar și băuturi non-alcoolice (apă plată/minerală). Gustările și vinurile pot fi servite în superba grădină a Palatului Bragadiru, ori în Saloanele private.

Vizitarea Galeriei BulevART este o invitație din partea noastră, pentru o experiență completă în Palatul Bragadiru