Bilete Palace Jazz from Bronx to Bucharest | Brad Vee Johnson & Marius Vernescu Jazz Trio - 4 oct, ora 20:00 - Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana

Palace Jazz from Bronx to Bucharest | Brad Vee Johnson & Marius Vernescu Jazz Trio

Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana, București

vineri, 4 octombrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Presale General Access
Presale Front seat
General Access
Front seat
Wine Tasting Menu

Include un bilet la teatru în primele locuri și o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri- cold cuts cheese& meat.

VIP Experience for Two

Include două bilete, o sticlă de Prosecco, alături de platoul Pair It up Smooth, pentru un wine pairing desăvârșit

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Vă invităm să trăiți o seară memorabilă alături de două nume de referință ale muzicii internaționale: Brad Vee Johnson, fost membru al renumitei trupe Boney-M, și Marius Vernescu, pianist român de excepție, laureat cu Premiul I la Montreux Jazz Festival, sub îndrumarea legendarului Quincy Jones.

Brad Vee Johnson, o emblemă a jazzului american, originar din Bronx, aduce pe scenă pasiunea și autenticitatea muzicală pe care le-a perfecționat în cei peste 25 de ani de carieră în Europa.

 

Alături de Marius Vernescu Trio, va crea un spectacol unic, un adevărat regal de jazz și evergreen-uri, dedicat publicului iubitor de muzică de calitate. Nu ratați ocazia de a fi seduși de magia muzicii în seara de 4 Octombrie