Bilete Swing into the '30s: Jazz & Dance Extravaganza - 3 oct, ora 20:00 - Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana

Swing into the '30s: Jazz & Dance Extravaganza

Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana, București

joi, 3 octombrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces general
Front Seat
Wine Tasting Menu

Wine Tasting Menu include un bilet la concert în primele locuri și o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri cold cuts cheese & meat.

VIP for 2

VIP Experience for two permite accesul pentru 2 persoane, o sticlă de Prosecco, alături de platoul Pair It up Smooth, pentru un wine pairing desăvârșit.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Swing into the '30s: Jazz & Dance Extravaganza vă invită sa pășiți într-o călătorie muzicală înapoi in anii ’30.

Dacă îți place Jazz-ul și te încântă ritmurile Swing-ului, dacă ești fascinat de strălucirea și eleganța acelei perioade, atunci acest concert este pentru tine!

Imaginează-te dansând pe melodii pe care le știi și le iubești, într-un loc care te va face să simți că ai călătorit în timp.

Un spectacol unde fiecare detaliu, de la muzică până la decor, te invită să îmbraci ținuta cea mai elegantă și să petreci o seară de neuitat alături de cei dragi.

Cunoscuta trupă RedSwing îmbrățișează bucuria jazz-ului anilor '30 și îmbină perfect cele mai cunoscute piese pop cu aranjamente de swing.

Vom trăim împreună farmecul și exuberanța unei epoci în care muzica jazz transformă orice seară într-o adevarata sărbătoare!

Dress code; se poarte o piesă roșie